Gastenboek

Bent u tevreden, vertel het dan verder!

Heeft u bij ons overnacht? Of heeft u een andere leuke ervaring met onze Bed & Breakfast?
Dan vinden wij het leuk als u een reactie in ons digitale gastenboek achterlaat.

Vriendelijke groet,
Gerard en Doret

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Annemarie schreef op 21 juli 2019 om 21:16:
In juni opnieuw een heerlijk weekend in de Blauwe Pomp geweest. Alles is fantastisch geregeld en het ontbreekt je als gast aan helemaal niets. Ontvangst is heel hartelijk én met gebak! Met als extra verwennerij verse aardbeien en kersen. Helemaal perfect! Prima bedden. mooie badkamer en alles is netjes en schoon. Wat ons betreft weer voor herhaling vatbaar. Graag tot ziens!
Hendrik en Brigitte schreef op 30 juni 2019 om 11:30:
Bedankt voor de warme ontvangst. We hebben deze 2 dagen in een prachtige omgeving vertoefd. Het ontbijt was tip top, we hebben heel lekker gegeten aan een gezellige gedekte tafel. Jullie zijn 2 warme en attente mensen die steeds klaar staan voor jullie gasten. Ook het appartement was in orde, we hebben hier heel erg genoten van ons verblijf !! Groetjes Hendrik en Brigitte.
Piet en Jacqueline schreef op 1 maart 2019 om 15:24:
Heel hartelijk dank voor het fantastische verblijf in jullie prachtige B&B. Zoveel liefde, zoveel zorgzaamheid, terug te zien in het geweldige ontbijt, een super schoon verblijf, ontvangst met koffie en gebak, een rit met Gerard en de paarden enz. enz. Het is te veel om op te noemen. Van ons een dikke 10!! We hebben genoten, dankjewel voor jullie gastvrijheid. Een hartelijke groet van ons.
Saskia en Gerry schreef op 5 januari 2019 om 15:19:
We kwamen enkel en alleen om te onthaasten. We keren terug als verwende nesten. Ontvangst met taart, idyllische rit met de koets, sprookjesachtige klompenpaden, keizerlijk Nijmegen........ Maar bovenal de vertroeteling van zorgen van jullie kant en het majestueuze ontbijt. Het was prinsheerlijk!! Dank, dank, dank !
Carla en Paul schreef op 27 oktober 2018 om 13:00:
Wat is het heerlijk toeven hier, in jullie prachtige ruime en luxe B&B. Alles is tot in de puntjes geregeld en het ontbijt is heerlijk en super-de-luxe. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. Heel veel groetjes van Carla en Paul.
Jurriaan en Martine schreef op 23 oktober 2018 om 11:57:
We hebben heerlijke dagen gehad bij jullie. Een hele mooie rit met paard en wagen, ontzettend leuk om mee te maken. Een heerlijk bed en ontbijt, jullie hebben een prachtige B&B. Dank jullie wel voor alles.
Pleun en Astrid schreef op 7 oktober 2018 om 10:51:
Wat hebben we het goed gehad bij jullie. We zijn zo verwend! De mooie B&B, het fijne bed en het heerlijke ontbijt. We zullen moeten afkicken. Hoe leuk was het ritje met de koets en alle fijne fietstochten die we hebben gemaakt in de buurt. We danken jullie voor jullie gastvrijheid en wensen jullie nog heel veel succes met de B&B.
Theo en Vera schreef op 23 september 2018 om 12:47:
Beste Doret en Gerard, alles bij jullie is verrassend en bijzonder. De ontvangst, de totale accommodatie, het ontbijt etc. Jullie gaan zeer gezellig met de gasten om. Ook de rit met de koets door het omliggende land was iets aparts! We hebben van alles zeer genoten. De 5 tulpjes hebben jullie ten volle verdiend. Hartelijke groet van ons.
Ben en Louise schreef op 24 augustus 2018 om 10:15:
Wij hebben al heel wat B&B's gezien, maar die van jullie is er toch wel eentje van de "buitencategorie". We hebben genoten van jullie enorme gastvrijheid, het comfortabele appartement, de mooie omgeving, het smakelijke ontbijt en de rit met de koets en Quirina. Geweldig!! Heel bijzonder is de sfeer van "thuiskomen" die jullie weten te creëren, meteen bij de ontvangst. We kregen het gevoel dat we jullie al jaren kenden. We hebben genoten van ons verblijf in de Blauwe Pomp, die zeker 6 tulpen verdient. Bedankt voor alles en wij zullen jullie oude overbuurman de groeten doen. Hartelijke groet.
Henk en Matty schreef op 20 augustus 2018 om 10:27:
Jullie hebben er een schitterende B&B van gemaakt. Heel netjes, mooi en schoon met een uitgebreid ontbijt! En mooi om te lezen dat Quirina het zo goed doet en deel uit maakt van de animatie met de koetsentochten. Veel succes en plezier met de B&B. Hartelijke groet.