Gastenboek

Bent u tevreden, vertel het dan verder!

Heeft u bij ons overnacht? Of heeft u een andere leuke ervaring met onze Bed & Breakfast?
Dan vinden wij het leuk als u een reactie in ons digitale gastenboek achterlaat.

Vriendelijke groet,
Gerard en Doret

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Karin schreef op 17 mei 2018 om 09:24:
Wij sliepen 1 nacht bij jullie, vanwege een bruiloft op Slot Doddendael. Wat een service dat Doret ons wilde brengen en halen na afloop. Het ontbijt was voor ons helemaal compleet! Het appartement is ruim en mooi ingericht. Jullie hebben hier een mooie plek om te wonen. Onze dochter was vooral onder de indruk van jullie paarden. Kortom het was kort maar krachtig, we hebben er van genoten en heerlijk geslapen. Bedankt voor alles. Liefs van Peter, Karin en Zelena
Jaap en Bea schreef op 5 mei 2018 om 12:44:
Wat een hartelijkheid hebben we van jullie ontvangen. Wij hebben genoten van de ontspannen sfeer die jullie creëren! En dan nog een heerlijk bed en de rustige omgeving. Dank jullie wel voor alle extra's.
Pascale en Martin schreef op 30 april 2018 om 10:39:
We hadden een heerlijk weekend in jullie fijne B&B. Heerlijk geslapen, een heerlijk ontbijt en veel gezien. Wat wil een mens nog meer? Wie weet mogen we nog een keer van jullie gastvrijheid genieten. Veel dank!!
Andries en Gerard schreef op 29 maart 2018 om 09:36:
Kletsnat van een hele dag wandelen in de regen kwamen we aan. Maar de ontvangst was er niet minder hartelijk om. Snel droge kleren aan en toen was er koffie met gebak. Snel voelden we ons op ons gemak. Genoten van een uiterst comfortabel appartement. Ons verblijf werd afgesloten met een uitgebreid en zeer verzorgd ontbijt. Wij gaan onze mooie ervaringen verder vertellen. Hartelijke groet.
Suzanne en Hans schreef op 18 februari 2018 om 17:30:
Het begon al met de ontvangst. Zo allervriendelijkst. Met koffie en gebak. En dan de rondleiding langs de koetsen, de werkplaats, de paarden en de kippen. Een super B&B.
Leo en Linda schreef op 21 januari 2018 om 10:30:
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Jullie hebben een prachtige B&B. We hebben genoten van het ontbijt, de dieren en de rust. We voelden ons meteen thuis. Heel veel succes en bedankt voor de goede zorgen.
Anny en Kees schreef op 14 januari 2018 om 10:10:
Jammer dat we zo kort van jullie gastvrijheid konden genieten. Wat een genot om in zo'n mooie B&B te kunnen verblijven. Het ziet er allemaal zo mooi en schoon uit. Dank jullie wel.
Raymond schreef op 1 januari 2018 om 12:22:
Wat een ontvangst, wij kenden jullie nog niet maar het was alsof wij thuis kwamen bij onze familie. Zo welkom geheten worden alsof er verjaardag is. Het voelt echt als thuiskomen. Jullie zijn meteen eigen met jullie gasten, lief en zorgzaam. Jullie hebben een prachtige B&B waar het aan niets ontbreekt. Een heerlijk bed, alles bij de hand. Een plaatje van een ontbijt, welkom met de jaarwisseling en dan nog veel persoonlijke aandacht. Kortom wij hebben genoten van jullie en van jullie B&B.
Bas en Ida schreef op 30 december 2017 om 11:14:
Hartelijk dank voor de gastvrijheid die wij hier hebben genoten. Bij aankomst koffie met gebak, een hele mooie B&B met alles erop en er aan. Wij hebben hele fijne dagen gehad en zijn helemaal tot rust gekomen. Een ontbijt waar we elke morgen van genoten hebben. Het was fantastisch!
Adriaan en Gerrie schreef op 22 november 2017 om 10:13:
Heel hartelijk bedankt voor de geweldige ontvangst met koffie en gebak. Ook hebben we heerlijk geslapen in een goed bed en wakker worden met een heerlijk ontbijt. Daarna een morgen met een rit in de koets met 2 paarden om nooit te vergeten. Het was allemaal heel fijn. We wensen jullie veel gasten voor de komende jaren. Een 10 met een griffel, en we hopen tot ziens. Groetjes van Adriaan en Gerrie.