Gastenboek

Bent u tevreden, vertel het dan verder!

Heeft u bij ons overnacht? Of heeft u een andere leuke ervaring met onze Bed & Breakfast?
Dan vinden wij het leuk als u een reactie in ons digitale gastenboek achterlaat.

Vriendelijke groet,
Gerard en Doret

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Saskia en Gerry schreef op 5 januari 2019 om 15:19:
We kwamen enkel en alleen om te onthaasten. We keren terug als verwende nesten. Ontvangst met taart, idyllische rit met de koets, sprookjesachtige klompenpaden, keizerlijk Nijmegen........ Maar bovenal de vertroeteling van zorgen van jullie kant en het majestueuze ontbijt. Het was prinsheerlijk!! Dank, dank, dank !
Carla en Paul schreef op 27 oktober 2018 om 13:00:
Wat is het heerlijk toeven hier, in jullie prachtige ruime en luxe B&B. Alles is tot in de puntjes geregeld en het ontbijt is heerlijk en super-de-luxe. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. Heel veel groetjes van Carla en Paul.
Jurriaan en Martine schreef op 23 oktober 2018 om 11:57:
We hebben heerlijke dagen gehad bij jullie. Een hele mooie rit met paard en wagen, ontzettend leuk om mee te maken. Een heerlijk bed en ontbijt, jullie hebben een prachtige B&B. Dank jullie wel voor alles.
Pleun en Astrid schreef op 7 oktober 2018 om 10:51:
Wat hebben we het goed gehad bij jullie. We zijn zo verwend! De mooie B&B, het fijne bed en het heerlijke ontbijt. We zullen moeten afkicken. Hoe leuk was het ritje met de koets en alle fijne fietstochten die we hebben gemaakt in de buurt. We danken jullie voor jullie gastvrijheid en wensen jullie nog heel veel succes met de B&B.
Theo en Vera schreef op 23 september 2018 om 12:47:
Beste Doret en Gerard, alles bij jullie is verrassend en bijzonder. De ontvangst, de totale accommodatie, het ontbijt etc. Jullie gaan zeer gezellig met de gasten om. Ook de rit met de koets door het omliggende land was iets aparts! We hebben van alles zeer genoten. De 5 tulpjes hebben jullie ten volle verdiend. Hartelijke groet van ons.
Ben en Louise schreef op 24 augustus 2018 om 10:15:
Wij hebben al heel wat B&B's gezien, maar die van jullie is er toch wel eentje van de "buitencategorie". We hebben genoten van jullie enorme gastvrijheid, het comfortabele appartement, de mooie omgeving, het smakelijke ontbijt en de rit met de koets en Quirina. Geweldig!! Heel bijzonder is de sfeer van "thuiskomen" die jullie weten te creëren, meteen bij de ontvangst. We kregen het gevoel dat we jullie al jaren kenden. We hebben genoten van ons verblijf in de Blauwe Pomp, die zeker 6 tulpen verdient. Bedankt voor alles en wij zullen jullie oude overbuurman de groeten doen. Hartelijke groet.
Henk en Matty schreef op 20 augustus 2018 om 10:27:
Jullie hebben er een schitterende B&B van gemaakt. Heel netjes, mooi en schoon met een uitgebreid ontbijt! En mooi om te lezen dat Quirina het zo goed doet en deel uit maakt van de animatie met de koetsentochten. Veel succes en plezier met de B&B. Hartelijke groet.
Albert en Coba schreef op 7 augustus 2018 om 15:46:
We hebben het reuze naar onze zin gehad bij jullie. Een hartelijke ontvangst met koffie en gebak, alsof wij jullie al heel lang kenden. Een heerlijk bed, heel veel ruimte en een fantastisch ontbijt, super! Alles super schoon. In een woord geweldig. Jullie Blauwe Pomp kunnen wij iedereen aanraden, en dat zullen wij zeker doen. Een 10 met een griffel. Dank jullie wel.
Lea en Ilona schreef op 1 augustus 2018 om 12:41:
Wat een gezellige en warm ontvangst, een hele goede binnenkomer. Zowel binnen als buiten ziet het er tip-top uit. Een "rondleiding" van Gerard langs de koetsen, vakwerk!! De kleindochter (paardenmeisje) helemaal blij dat ze mocht helpen de 2 paarden te wassen en kammen. Na het ontbijt nog een koetsrit. Het was volop genieten door een hele blijde oma en kleindochter. Bedankt!!
Annie en Marja schreef op 26 juli 2018 om 12:43:
Voor iedereen die dit leest: Jullie boffen om in deze B&B te logeren. Ik heb hier 3 nachtjes geslapen met mijn moeder van 85 jaar. Ze had nog een wens nl. op vakantie gaan en een tocht te maken met paard en koets. Dit was een super ervaring en wat is de omgeving mooi. We hebben genoten van de mooie natuur, de dorpjes, kastelen en kerken, de tuinen en kunst. Maar bovenal hebben we genoten van de luxe B&B, de rust om buiten op het terras te zitten en het belangrijkste van Gerard en Doret. Lieve mensen bedankt voor alles.