Gastenboek

Bent u tevreden, vertel het dan verder!

Heeft u bij ons overnacht? Of heeft u een andere leuke ervaring met onze Bed & Breakfast?
Dan vinden wij het leuk als u een reactie in ons digitale gastenboek achterlaat.

Vriendelijke groet,
Gerard en Doret

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Ben en Louise schreef op 24 augustus 2018 om 10:15:
Wij hebben al heel wat B&B's gezien, maar die van jullie is er toch wel eentje van de "buitencategorie". We hebben genoten van jullie enorme gastvrijheid, het comfortabele appartement, de mooie omgeving, het smakelijke ontbijt en de rit met de koets en Quirina. Geweldig!! Heel bijzonder is de sfeer van "thuiskomen" die jullie weten te creëren, meteen bij de ontvangst. We kregen het gevoel dat we jullie al jaren kenden. We hebben genoten van ons verblijf in de Blauwe Pomp, die zeker 6 tulpen verdient. Bedankt voor alles en wij zullen jullie oude overbuurman de groeten doen. Hartelijke groet.
Henk en Matty schreef op 20 augustus 2018 om 10:27:
Jullie hebben er een schitterende B&B van gemaakt. Heel netjes, mooi en schoon met een uitgebreid ontbijt! En mooi om te lezen dat Quirina het zo goed doet en deel uit maakt van de animatie met de koetsentochten. Veel succes en plezier met de B&B. Hartelijke groet.
Albert en Coba schreef op 7 augustus 2018 om 15:46:
We hebben het reuze naar onze zin gehad bij jullie. Een hartelijke ontvangst met koffie en gebak, alsof wij jullie al heel lang kenden. Een heerlijk bed, heel veel ruimte en een fantastisch ontbijt, super! Alles super schoon. In een woord geweldig. Jullie Blauwe Pomp kunnen wij iedereen aanraden, en dat zullen wij zeker doen. Een 10 met een griffel. Dank jullie wel.
Lea en Ilona schreef op 1 augustus 2018 om 12:41:
Wat een gezellige en warm ontvangst, een hele goede binnenkomer. Zowel binnen als buiten ziet het er tip-top uit. Een "rondleiding" van Gerard langs de koetsen, vakwerk!! De kleindochter (paardenmeisje) helemaal blij dat ze mocht helpen de 2 paarden te wassen en kammen. Na het ontbijt nog een koetsrit. Het was volop genieten door een hele blijde oma en kleindochter. Bedankt!!
Annie en Marja schreef op 26 juli 2018 om 12:43:
Voor iedereen die dit leest: Jullie boffen om in deze B&B te logeren. Ik heb hier 3 nachtjes geslapen met mijn moeder van 85 jaar. Ze had nog een wens nl. op vakantie gaan en een tocht te maken met paard en koets. Dit was een super ervaring en wat is de omgeving mooi. We hebben genoten van de mooie natuur, de dorpjes, kastelen en kerken, de tuinen en kunst. Maar bovenal hebben we genoten van de luxe B&B, de rust om buiten op het terras te zitten en het belangrijkste van Gerard en Doret. Lieve mensen bedankt voor alles.
Bram en Nel schreef op 16 juli 2018 om 09:32:
Bedankt! We hebben hier fijne en zonnige dagen gehad. We sluiten ons aan bij alle andere gasten die zijn geweest. Een mooie schone woning, lekker ontbijt, fijn terras en jullie gastvrijheid, een 10+. Het gaat jullie goed en misschien tot ziens.
Frank en Heidi schreef op 11 juli 2018 om 11:22:
Bedankt voor de hartelijke ontvangst. We hebben genoten van de ruimte, alles was tip top! Een echte aanrader. We wensen jullie nog heel veel succes met de B&B, maar we zijn er zeker van dat dat wel losloopt. Hartelijke groeten van Frank en Heidi.
Paul en Rita schreef op 23 mei 2018 om 21:25:
Na een zeer warm welkom met koffie en gebak, een fantastische B&B met alles erop en eraan, zeer goed geslapen en 's morgens een geweldig lekker ontbijt, vertrekken we weer huiswaarts. Wij ontwaken uit een fijne droom en gaan terug naar de dagelijkse routine. Het was in 1 woord: Geweldig, zeker zijn 5 tulpen waard. Paul en Rita
Willy en Jan schreef op 19 mei 2018 om 08:21:
Bedankt voor het super Pinksterweekend in jullie mooie B&B De Blauwe Pomp. We zijn heel lief ontvangen met koffie en thee en gebak, super. De B&B is mooi en groot, we hebben goed geslapen. Ook de rit met de paarden was erg leuk. We komen met de Kerstdagen terug! Liefs en groeten van twee Amsterdammers, Willy en Jan.
Pascale en Martin schreef op 12 mei 2018 om 10:39:
We hadden een heerlijk weekend in jullie fijne B&B. Heerlijk geslapen, een heerlijk ontbijt en veel gezien. Wat wil een mens nog meer? Wie weet mogen we nog een keer van jullie gastvrijheid genieten. Veel dank!!