Gastenboek

Bent u tevreden, vertel het dan verder!

Heeft u bij ons overnacht? Of heeft u een andere leuke ervaring met onze Bed & Breakfast?
Dan vinden wij het leuk als u een reactie in ons digitale gastenboek achterlaat.

Vriendelijke groet,
Gerard en Doret

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Bram en Nel schreef op 16 juli 2018 om 09:32:
Bedankt! We hebben hier fijne en zonnige dagen gehad. We sluiten ons aan bij alle andere gasten die zijn geweest. Een mooie schone woning, lekker ontbijt, fijn terras en jullie gastvrijheid, een 10+. Het gaat jullie goed en misschien tot ziens.
Frank en Heidi schreef op 11 juli 2018 om 11:22:
Bedankt voor de hartelijke ontvangst. We hebben genoten van de ruimte, alles was tip top! Een echte aanrader. We wensen jullie nog heel veel succes met de B&B, maar we zijn er zeker van dat dat wel losloopt. Hartelijke groeten van Frank en Heidi.
Paul en Rita schreef op 23 mei 2018 om 21:25:
Na een zeer warm welkom met koffie en gebak, een fantastische B&B met alles erop en eraan, zeer goed geslapen en 's morgens een geweldig lekker ontbijt, vertrekken we weer huiswaarts. Wij ontwaken uit een fijne droom en gaan terug naar de dagelijkse routine. Het was in 1 woord: Geweldig, zeker zijn 5 tulpen waard. Paul en Rita
Willy en Jan schreef op 19 mei 2018 om 08:21:
Bedankt voor het super Pinksterweekend in jullie mooie B&B De Blauwe Pomp. We zijn heel lief ontvangen met koffie en thee en gebak, super. De B&B is mooi en groot, we hebben goed geslapen. Ook de rit met de paarden was erg leuk. We komen met de Kerstdagen terug! Liefs en groeten van twee Amsterdammers, Willy en Jan.
Pascale en Martin schreef op 12 mei 2018 om 10:39:
We hadden een heerlijk weekend in jullie fijne B&B. Heerlijk geslapen, een heerlijk ontbijt en veel gezien. Wat wil een mens nog meer? Wie weet mogen we nog een keer van jullie gastvrijheid genieten. Veel dank!!
Andries en Gerard schreef op 29 april 2018 om 09:36:
Kletsnat van een hele dag wandelen in de regen kwamen we aan. Maar de ontvangst was er niet minder hartelijk om. Snel droge kleren aan en toen was er koffie met gebak. Snel voelden we ons op ons gemak. Genoten van een uiterst comfortabel appartement. Ons verblijf werd afgesloten met een uitgebreid en zeer verzorgd ontbijt. Wij gaan onze mooie ervaringen verder vertellen. Hartelijke groet.
Suzanne en Hans schreef op 18 februari 2018 om 17:30:
Het begon al met de ontvangst. Zo allervriendelijkst. Met koffie en gebak. En dan de rondleiding langs de koetsen, de werkplaats, de paarden en de kippen. Een super B&B.
Leo en Linda schreef op 21 januari 2018 om 10:30:
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Jullie hebben een prachtige B&B. We hebben genoten van het ontbijt, de dieren en de rust. We voelden ons meteen thuis. Heel veel succes en bedankt voor de goede zorgen.
Jan en Ellie schreef op 4 november 2017 om 11:36:
Een hartelijk welkom in een prachtige B&B! Petje af hoor. Slapen als een roos. Wakker worden met een overheerlijk ontbijt. Dan ook nog een rit met de paarden en koets. Een weekend met een gouden randje! Bedankt voor de gastvrijheid! Succes met deze B&B. Het gaat jullie goed. Jan en Ellie
Eelco schreef op 10 oktober 2017 om 09:38:
Bij veel B&B's kom je aan. Hier wordt je warm ontvangen. Alles is spik en span en het ontbreekt je dan werkelijk helemaal aan niets. Top B&B!