Gastenboek

Bent u tevreden, vertel het dan verder!

Heeft u bij ons overnacht? Of heeft u een andere leuke ervaring met onze Bed & Breakfast?
Dan vinden wij het leuk als u een reactie in ons digitale gastenboek achterlaat.

Vriendelijke groet,
Gerard en Doret

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Jaap en Bea schreef op 5 mei 2018 om 12:44:
Wat een hartelijkheid hebben we van jullie ontvangen. Wij hebben genoten van de ontspannen sfeer die jullie creëren! En dan nog een heerlijk bed en de rustige omgeving. Dank jullie wel voor alle extra's.
Andries en Gerard schreef op 29 april 2018 om 09:36:
Kletsnat van een hele dag wandelen in de regen kwamen we aan. Maar de ontvangst was er niet minder hartelijk om. Snel droge kleren aan en toen was er koffie met gebak. Snel voelden we ons op ons gemak. Genoten van een uiterst comfortabel appartement. Ons verblijf werd afgesloten met een uitgebreid en zeer verzorgd ontbijt. Wij gaan onze mooie ervaringen verder vertellen. Hartelijke groet.
Suzanne en Hans schreef op 18 februari 2018 om 17:30:
Het begon al met de ontvangst. Zo allervriendelijkst. Met koffie en gebak. En dan de rondleiding langs de koetsen, de werkplaats, de paarden en de kippen. Een super B&B.
Leo en Linda schreef op 21 januari 2018 om 10:30:
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Jullie hebben een prachtige B&B. We hebben genoten van het ontbijt, de dieren en de rust. We voelden ons meteen thuis. Heel veel succes en bedankt voor de goede zorgen.
Raymond schreef op 1 januari 2018 om 12:22:
Wat een ontvangst, wij kenden jullie nog niet maar het was alsof wij thuis kwamen bij onze familie. Zo welkom geheten worden alsof er verjaardag is. Het voelt echt als thuiskomen. Jullie zijn meteen eigen met jullie gasten, lief en zorgzaam. Jullie hebben een prachtige B&B waar het aan niets ontbreekt. Een heerlijk bed, alles bij de hand. Een plaatje van een ontbijt, welkom met de jaarwisseling en dan nog veel persoonlijke aandacht. Kortom wij hebben genoten van jullie en van jullie B&B.
Bas en Ida schreef op 30 december 2017 om 11:14:
Hartelijk dank voor de gastvrijheid die wij hier hebben genoten. Bij aankomst koffie met gebak, een hele mooie B&B met alles erop en er aan. Wij hebben hele fijne dagen gehad en zijn helemaal tot rust gekomen. Een ontbijt waar we elke morgen van genoten hebben. Het was fantastisch!
Adriaan en Gerrie schreef op 22 november 2017 om 10:13:
Heel hartelijk bedankt voor de geweldige ontvangst met koffie en gebak. Ook hebben we heerlijk geslapen in een goed bed en wakker worden met een heerlijk ontbijt. Daarna een morgen met een rit in de koets met 2 paarden om nooit te vergeten. Het was allemaal heel fijn. We wensen jullie veel gasten voor de komende jaren. Een 10 met een griffel, en we hopen tot ziens. Groetjes van Adriaan en Gerrie.
Jan en Ellie schreef op 4 november 2017 om 11:36:
Een hartelijk welkom in een prachtige B&B! Petje af hoor. Slapen als een roos. Wakker worden met een overheerlijk ontbijt. Dan ook nog een rit met de paarden en koets. Een weekend met een gouden randje! Bedankt voor de gastvrijheid! Succes met deze B&B. Het gaat jullie goed. Jan en Ellie
Eelco schreef op 10 oktober 2017 om 09:38:
Bij veel B&B's kom je aan. Hier wordt je warm ontvangen. Alles is spik en span en het ontbreekt je dan werkelijk helemaal aan niets. Top B&B!
Jan en Carine schreef op 28 september 2017 om 09:49:
Een gouden pluim op jullie hoed! Alles pico-bello! Het ritje op de koets vergeten we nooit....en als jullie ooit eens in Brugge geraken.....altijd welkom! Van harte Jan en Carine