Gastenboek

Bent u tevreden, vertel het dan verder!

Heeft u bij ons overnacht? Of heeft u een andere leuke ervaring met onze Bed & Breakfast?
Dan vinden wij het leuk als u een reactie in ons digitale gastenboek achterlaat.

Vriendelijke groet,
Gerard en Doret

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Andries en Gerard schreef op 29 april 2018 om 09:36:
Kletsnat van een hele dag wandelen in de regen kwamen we aan. Maar de ontvangst was er niet minder hartelijk om. Snel droge kleren aan en toen was er koffie met gebak. Snel voelden we ons op ons gemak. Genoten van een uiterst comfortabel appartement. Ons verblijf werd afgesloten met een uitgebreid en zeer verzorgd ontbijt. Wij gaan onze mooie ervaringen verder vertellen. Hartelijke groet.
Suzanne en Hans schreef op 18 februari 2018 om 17:30:
Het begon al met de ontvangst. Zo allervriendelijkst. Met koffie en gebak. En dan de rondleiding langs de koetsen, de werkplaats, de paarden en de kippen. Een super B&B.
Leo en Linda schreef op 21 januari 2018 om 10:30:
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Jullie hebben een prachtige B&B. We hebben genoten van het ontbijt, de dieren en de rust. We voelden ons meteen thuis. Heel veel succes en bedankt voor de goede zorgen.
Jan en Ellie schreef op 4 november 2017 om 11:36:
Een hartelijk welkom in een prachtige B&B! Petje af hoor. Slapen als een roos. Wakker worden met een overheerlijk ontbijt. Dan ook nog een rit met de paarden en koets. Een weekend met een gouden randje! Bedankt voor de gastvrijheid! Succes met deze B&B. Het gaat jullie goed. Jan en Ellie
Eelco schreef op 10 oktober 2017 om 09:38:
Bij veel B&B's kom je aan. Hier wordt je warm ontvangen. Alles is spik en span en het ontbreekt je dan werkelijk helemaal aan niets. Top B&B!
Jan en Carine schreef op 28 september 2017 om 09:49:
Een gouden pluim op jullie hoed! Alles pico-bello! Het ritje op de koets vergeten we nooit....en als jullie ooit eens in Brugge geraken.....altijd welkom! Van harte Jan en Carine
Miriam schreef op 16 september 2017 om 10:57:
Bij aankomst stond de koffie met wat lekkers al klaar. Wat een service! Nog nooit in een B&B geweest die zo goed is als deze. We zijn tot op het bot verwend. Ook erg leuk om de stallen en koetsen te mogen zien. Groeten van Alex en Miriam
Nathalie schreef op 27 augustus 2017 om 10:47:
In een woord fantastisch! Echt kunnen genieten van een weekendje weg. De ruimte, het buitenleven, maar vooral de goede zorgen. Aan werkelijk alles is gedacht. Complimenten! Stach was alsof hij bij opa en oma was. Genieten! Groet van Jurian, Nathalie en Stach.
Nicole en Marcel schreef op 20 augustus 2017 om 10:43:
Bedankt voor de gezellige ontvangst. We hebben heerlijk geslapen, het bed krijgt een 10 en het breakfast krijgt een 11 !
Ineke en Eveline schreef op 13 augustus 2017 om 10:16:
Zo af en toe ontdekken we een "pareltje" als logeeradres en daar is B&B de Blauwe Pomp er een van. De combinatie van een ruim, luxe, brandschoon en sfeervol appartement, het heerlijke ontbijt en de tips wat te doen i.v.m. de regen hebben we als bijzonder ervaren. Het is alsof jullie jarenlang ervaring hebben in het vak. Mijn moeder en ik hebben genoten van jullie gastvrijheid. Tips hebben we niet, het is perfect zo! We wensen jullie vele ontmoetingen met fijne gasten die jullie concept net als wij waarderen. Lieve groet van Ineke en Eveline.