Gastenboek

Bent u tevreden, vertel het dan verder!

Heeft u bij ons overnacht? Of heeft u een andere leuke ervaring met onze Bed & Breakfast?
Dan vinden wij het leuk als u een reactie in ons digitale gastenboek achterlaat.

Vriendelijke groet,
Gerard en Doret

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
John en Marian schreef op 23 juli 2017 om 11:03:
Wat een fijne dagen hebben wij gehad. Mooi weer, een prachtige omgeving en vooral natuurlijk jullie gastvrijheid. We voelden ons gelijk thuis. Doret en Gerard bedankt voor alles. Lieve groetjes John en Marian.
Sonja en John schreef op 16 juli 2017 om 11:51:
Na een hartelijke ontvangst en kennismaking voelden wij ons na vijf minuten al "thuis". Wat een prachtige B&B hebben jullie. Een koninklijk verblijf aan de Koningstraat. Tijdens de rit met de Koninklijke koets waanden wij ons even als Maxima en Alex. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Daarnaast hebben wij ook in het bijzonder genoten van jullie gastvrijheid en gezelligheid. Een ding is zeker, wij komen nog een keer terug. Al was het alleen maar voor het fantastische ontbijt met heerlijke verse producten. Ook het "lichte" ontbijt was uitgebreid, en de omeletten: een schot in de roos! Wij zullen zeker jullie B&B aanbevelen aan anderen. Een knuffel aan Meggie en de andere diertjes! Lieve groeten van Sonja en John.
Michel en Karin schreef op 2 juli 2017 om 10:41:
Jullie hebben het hier prachtig voor elkaar. Heerlijk dat we hier een nachtje hebben mogen vertoeven met onze zoon Gijs. Erg leuk om eens even 1 op 1 tijd te hebben voor onze oudste. Alles was tip top. Gijs vond het ook erg leuk om met Meggie te spelen. Van harte gefeliciteerd met jullie 3e kleinkind en bedankt voor de beschuit met muisjes. We hebben genoten!
Jack en Mirjam schreef op 24 juni 2017 om 09:31:
Wat hebben jullie een prachtige B&B, het is een plaatje! Ook hebben wij genoten van het ontbijt, heerlijk!! Jullie zijn ook 2 gezellige en gastvrije mensen. Een 10+ als we een cijfer moesten geven. Veel succes en ga zo door. Vriendelijke groetjes.
Luciën en Charlotte schreef op 18 juni 2017 om 14:02:
We hebben een ontzettend fijn verblijf gehad in jullie prachtige B&B. Alles is mooi en aan de details zijn gedacht. Het ontbijt is heerlijk en compleet. Daarnaast onwijs gastvrij en gezellig ontvangen door Doret en Gerard. Echt een aanrader B&B De Blauwe Pomp.
Anja schreef op 12 juni 2017 om 11:33:
Wij hebben het gebruikt ter overnachting voor een feestje in de buurt en waren zeer positief verrast. Het was beter om in een B&B te verblijven dan in een hotel! Ruim appartement met een mooie woonkamer, keuken en terras. Ruime slaapkamer met heerlijk bed. Nieuwe schone badkamer. De gastvrouw had een heerlijk ontbijt klaar gezet en we hadden alle vrijheid en rust. Ook de buitenomgeving was zeer netjes en heerlijk rustig met uitzicht op mooie paarden en kippen in de wei.
Hans en Truus uit Vlijmen schreef op 2 juni 2017 om 18:48:
Riante B&B. Heerlijk geslapen, lekker ontbijt. Heel gastvrije Doret en Gerard. En als kers op de taart een heerlijk ritje in de koets. Bed and Breakfast op t.v. kan dit niet verbeteren.
Jeroen en Joanne uit Groningen schreef op 13 mei 2017 om 09:50:
Bedankt voor de hartelijke ontvangst, en wat hebben jullie er een prachtige B&B van gemaakt. We hebben genoten van het ontbijt.
Stefan en Edmee uit Amsterdam schreef op 7 mei 2017 om 10:56:
Bedankt voor een heerlijk verblijf en gastvrije ontvangst.
Maartje uit Eindhoven schreef op 6 mei 2017 om 09:16:
Ook al was het een kort bezoek, ik heb genoten van jullie B&B. De omgeving is mooi, het bed slaapt heerlijk, het ontbijt is super en de ruimte is riant. Ik zal het anderen zeker aanraden!