Gastenboek

Bent u tevreden, vertel het dan verder!

Heeft u bij ons overnacht? Of heeft u een andere leuke ervaring met onze Bed & Breakfast?
Dan vinden wij het leuk als u een reactie in ons digitale gastenboek achterlaat.

Vriendelijke groet,
Gerard en Doret

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Anja schreef op 12 juni 2017 om 11:33:
Wij hebben het gebruikt ter overnachting voor een feestje in de buurt en waren zeer positief verrast. Het was beter om in een B&B te verblijven dan in een hotel! Ruim appartement met een mooie woonkamer, keuken en terras. Ruime slaapkamer met heerlijk bed. Nieuwe schone badkamer. De gastvrouw had een heerlijk ontbijt klaar gezet en we hadden alle vrijheid en rust. Ook de buitenomgeving was zeer netjes en heerlijk rustig met uitzicht op mooie paarden en kippen in de wei.
Hans en Truus uit Vlijmen schreef op 2 juni 2017 om 18:48:
Riante B&B. Heerlijk geslapen, lekker ontbijt. Heel gastvrije Doret en Gerard. En als kers op de taart een heerlijk ritje in de koets. Bed and Breakfast op t.v. kan dit niet verbeteren.
Jeroen en Joanne uit Groningen schreef op 13 mei 2017 om 09:50:
Bedankt voor de hartelijke ontvangst, en wat hebben jullie er een prachtige B&B van gemaakt. We hebben genoten van het ontbijt.
Stefan en Edmee uit Amsterdam schreef op 7 mei 2017 om 10:56:
Bedankt voor een heerlijk verblijf en gastvrije ontvangst.
Maartje uit Eindhoven schreef op 6 mei 2017 om 09:16:
Ook al was het een kort bezoek, ik heb genoten van jullie B&B. De omgeving is mooi, het bed slaapt heerlijk, het ontbijt is super en de ruimte is riant. Ik zal het anderen zeker aanraden!
Jos van der Lans uit Bad Bentheim schreef op 1 mei 2017 om 22:03:
Voortreffelijk. Wat hier geboden wordt, daar kan geen vijf sterren hotel aan tippen. Ontvangst met koffie en gebak, een groot luxe appartement, volledig ingericht, met uitsluitend hoogwaardige materialen, een riant ontbijt, en vergeten spullen worden prompt nagestuurd. Hier zijn kosten noch moeite gespaard om er echt iets moois van te maken. Hulde voor Doret en Gerard!
Kees en Sylvi uit Noordwijk schreef op 3 april 2017 om 11:42:
We kwamen om tot rust te komen. Dat lukt bij Doret en Gerard prima. De vogels fluiten, de kippen lopen gezellig rond en af en toe zie je een konijn rond huppen. We hadden het weer mee en konden heerlijk buiten zitten en fietsen in de omgeving. We mochten mee met Gerard voor een rit met paard en wagen. Voor ons een bijzondere ervaring. Alles is aanwezig. Doret maakt een lekker ontbijt , de stoelen in het appartement zitten lekker en het bed slaapt goed. In één woord voortreffelijk.
Mark en Jolien uit Goes schreef op 26 februari 2017 om 11:51:
Beste Gerard en Doret, Hartelijk dank voor de goede zorgen. We hebben een heerlijk weekend gehad waarin we weer even tot onszelf konden komen. De B&B is echt helemaal af, erg mooi! Het heeft ons aan niks ontbroken. Hartelijke groet, Mark, Jolien en Merijn
Mirjam en John van der Salm uit Woubrugge schreef op 24 februari 2017 om 17:07:
We vonden het heel erg leuk jullie eerste gasten te zijn. We willen jullie heel veel succes wensen met jullie mooie gastvrije B&B. Voor wat ons betreft hebben jullie de eerste 10 te pakken. Hartelijk dank voor de gastvrijheid en mochten jullie eens in het westen komen, dan zijn jullie van harte welkom op de mariahoeve-logies.nl. Vriendelijke groetjes van Mirjam en John van der Salm
Cora van Mullem uit Wijchen schreef op 12 februari 2017 om 18:22:
Ziet er geweldig uit. Lijkt me heerlijk om te vertoeven. Gefeliciteerd. .